Wanneer je te kampen hebt met ziekte of fysieke klachten is de kans groot dat je ook op andere vlakken in je leven vast bent gelopen.
Gedurende je jeugd, vanuit je opvoeding, je DNA en onder invloed van de maatschappij waar je in bent opgegroeid kun je jezelf op een bepaalde manier hebben vormgegeven. Op een zeker moment kom je er wellicht achter dat dit niet meer past, soms door ziekte, fysieke klachten, burn-out klachten etc. Vanaf dat moment is het tijd om dit alles met andere ogen te gaan bekijken en op te ruimen wat je niet meer dient.

Mind versus body
Ons lichaam spiegelt ons wat er in ons hoofd omgaat.
Repeterende gedachten, overtuigingen waarbij wij onszelf naar beneden halen,
patronen die ons vasthouden in het verleden;zij zorgen ervoor dat wij onszelf beperken in het uiten van onze emoties, het ervaren van vrijheid, dankbaarheid en vreugde.
Al deze factoren spelen een grote rol in je herstel- en/of genezingsproces.

Tijdens een online consult:

  • gaan we op zoek naar de boodschap van je fysieke klacht, ziekte of ‘vastlopen’.
  • werken we aan het verhogen van je frequentie, wat je herstel en genezing flink bevordert. Op welke manier hou jij jezelf tegen en waarom?
  • transformeren we niet meer dienende overtuigingen door middel van Theta-healing
  • stappen we in de schoenen van je voorouders, om systemisch de voorouderlijnen te verschonen
  • ontdekken we welke stappen er gewenst zijn in jouw persoonlijke proces
  • etc.

Een afspraak maken voor een online consult kan hier.

Tarieven voor Online consult

€75,- incl BTW (Geen vergoeding vanuit de zorgverzekering mogelijk.)

Betaling mogelijk via PayPal, creditcard of vooraf over te maken naar Inzicht in Beweging, NL63INGB0006241127 onder vermelding van naam en datum/tijd van de sessie.

Dit is wat anderen zeggen over de Online Consulten:

Kate:
MAGISCH! Ik ben twee dagen voor onze vlucht naar Bali door mijn rug gegaan en kon bijna niets meer. Met moeite en veel pijn kon ik kleine stapjes zetten. Zitten was helemaal niet mogelijk, zo veel pijn had ik. Via een lieve vriendin heb ik de contact gegevens van Maaike gekregen en gelukkig had zij nog een plekje voor mij de volgende dag (de dag van ons vertrek). Wij hadden een online afspraak en het was werkelijk magisch wat er gebeurde. Tijdens de online sessie werd de pijn al minder en kreeg ik advies wat ik er ook zelf aan kon doen. En vervolgens zat ik 16 uur in het vliegtuig naar Bali – en ik had helemaal geen pijn meer!

ZO DANKBAAR!