Deepest Healing is ontstaan vanuit de noodzaak om op een andere manier naar ziekte/fysieke klachten en gezondheid te kijken. Een manier die helend is voor het lichaam en het leven een stuk waardevoller maakt.

Straight to the core of everything, waar hou jij jezelf tegen? Durf je de verantwoordelijkheid te nemen over je eigen leven?

 

Online trajecten
De kracht van de online trajecten zit hem in  het kunnen delen van belangrijke kennis. In het aanbieden van handvatten om jezelf te behandelen, om je eigen krachtige potentieel te ont-wikkelen, in het kunnen verdiepen door middel van vernieuwende oefeningen en technieken. Lees verder…

 

1 op 1 sessie ~ online consult
Wanneer je te kampen hebt met ziekte of fysieke klachten is de kans groot dat je ook op andere vlakken in je leven vast bent gelopen.
Gedurende je jeugd, vanuit je opvoeding, je DNA en onder invloed van de maatschappij waar je in bent opgegroeid kun je jezelf op een bepaalde manier hebben vormgegeven. Op een zeker moment kom je er wellicht achter dat dit niet meer past, soms door ziekte, fysieke klachten, burn-out klachten etc. Vanaf dat moment is het tijd om dit alles met andere ogen te gaan bekijken en op te ruimen wat je niet meer dient. Lees verder…

 

1 op 1 sessie ~ in de praktijk
Tijdens een sessie in de praktijk (Breda) kunnen er verschillende therapievormen ingezet worden. Waaronder:

  • holistische fysiotherapie en osteopathie
  • ademwerk ~ Verbonden Ademhaling
  • meditaties en oefeningen voor zelfheling en creatiekracht
  • begeleiding gericht op traumaverwerking
  • DNA-/Theta-healing (transformeren van overtuigingen)
  • systeemopstellingen
  • body-dearmouring Lees verder…

 

WORKSHOPS, ADEMCIRKELS, SYSTEEMOPSTELLINGEN, CURSUSSEN & RETRAITES
Wil je op de hoogte worden gehouden van de agenda? Meld je dan aan voor de appgroep waar ik alle data in deel https://chat.whatsapp.com/EE25nP48VkKEXcRFQP2hI9 of kijk op de Facebook pagina van Deepest Healing.